divendres, 20 de maig del 2011

Nou videoclip de Danza Kuduro, poc dies abans de noves eleccions.


Després de uns dies de reflexió, creiem que no hi ha res millor que una bona coreografia per humoritzar l'últim dia de campanya política.

Per que aquestes eleccions és presenten molt, molt disputades... ara vorem  aviam qui és el partit menys odiat, el partit que ha dit menys tonteries i que ha dit més promeses falses que molta gent creu.
Tothom sap que la política cada cop és menys real, que la gent és posa dins política per aviam que pot guanyar i no pas com pot ajudar al ajuntament, diputació o Estat.

La veritat, no deixa de ser graciós que a València un personatge com "Sisco" Camps tot i vestir com un senyor cada dia degut a algun que altre regal, tengui tots els vots que té; o que, a tota Andalusia la tela de aranya creada per Chaves haguí passat bastant desaparcebuda

Així que, sent "políticament correcte", només puc dir que és l'hora de crear el partit ASPN, ja que estem cansats de que hi haguí tants incompetents i  tanta demagògia que s'estiguin aprofitant de nosaltres.

Pròximament, serà desvelat tot el nom del partit i les seves propostes.

2 comentaris:

  1. jajajajaja m'encantau!! (a part de que sou super alts, ballau molt bé ^^)

    ResponElimina
  2. Molt bona Tòfol, quins cracks !! Em sembla que has recuperat alguns passos des ball rockero que vam haver de fer a Educació Física jajajaj.

    David.

    ResponElimina