dissabte, 26 de febrer del 2011

Homes en les discoteques

Tipologia homes dins una discoteca:

-El pagafantes: és l'home que convida a totes les dones a cubates per tal d'aconseguir alguna cosa més que les gracies.

-Trenta anyer: home d'uns 30 a 40 anys que es camufla amb la foscor de la discoteca i busca dones joves per recorda la seva joventut (que encara no ha vist que ja ha acabat).

-Fals Borratxo: El que es fa el borratxo per tal de tenir l'excusa d'atacar a totes les dones i el dia següent posa d'excusa que anava molt borratxo.

-"Guaperas": home lligon per naturalesa, sense fer gran cosa ja es el centre de mirada de totes les dones.

-Home Fermat: home que te novia però quan entra a la discoteca es transforma am un tira canyes de mala manera però diu que ho te tot controlat i que ell estima la seva noia.

-Amarga-festes: Típic company que sempre n'ha de fer alguna per amargar-te la festa; lligar-se la noia que t'agradava a tu, buscar brega...



Lo mejor es salir de la vida como de una fiesta, ni sediento ni bebido (Aristòtil)

3 comentaris:

  1. Aquí encara falten 2 personatges: el borratxo de veritat que es el tipic que diu tonteries a la gent tant siguis tio com tia, i que despres el veus potant pel terra o fotent-se a osties amb la gent.
    L'altre personatge que falta es el tipic personatge,vell, enano o gordo que lloga la discoteca xk es posi a ballar a la tarima fent tonteries i donant la nota i la gent que va borratxa o contenta es posi a ballar amb ell i começi a fer tonteries. Exemple: el ramonet d'Excess.
    Lo demés està de sa puta mare , els heu encertat, continueu així que aquest es un bon bloc, i a veure si algun dia fikeu algo de treball social.

    ResponElimina