dimecres, 23 de febrer del 2011

Home busca dona (I)

Quan un home surt a lligar ho pot fer de diferents maneres.

Pot caçar o pescar, pot atacar, pot tontejar o simplement pot morrejar.


-Caçar o pescar : És la tècnica més utilitzada entre el jovent, consisteix en analitzar les dones que tens al voltant fins que fixes un objectiu. Llavors tens tota la nit per aconseguir que caigui dins la teva xarxa. Normalment aquesta pesca o caça és per una sola nit, després un com et menges la presa, la deixes un altre cop a la natura i en busques una altre.

-Atacar : Tàctica més bèstia que l'anterior. Aquí no analitzes les dones; la primera que et passa pel davant ja és un bon objectiu. A partir d'aquí, només cal desenvolupar les teves habilitats comunicatives per tal d'aconseguir el teu objectiu. Cal dir que és una tècnica utilitzada pels que van un poc apurats.

-Tontetjar: Tàctica més "romàntica". Consisteix en fixar un objectiu una nit, durant aquesta nit s'ha d'intentar aconseguir algun contacte (mòbil, facebook...).A partir d'aquí s'ha de anar treballant durant el temps que calgui per així a la tercera o quarta nit ja fer el pas important. És una tàctica que ha partir d'aquest pas pot acabar com una de les dos tàctiques anteriors o amb l'inici d'una relació.

-Morrejar (també anomenada "Tàctica ...") : Utilitzada per gent molt, però molt apurada. Consisteix en enganxar la teva boca a la primera dona que passa; el percentatge d'encertar és mínim i el de jugar-te la teva integritat física i moral és màxim.



No hi ha home tant covard que l'amor no el faixi valent i el transformi en un heroi. (Plató)

7 comentaris:

  1. Fantàstic, quin riure ! Jo apost per tontetjar jaja. Una abraçada Tòfol !!

    ResponElimina
  2. jajajaja què bons!!

    molt bona iniciativa, endavant amb aquest nou món virtual!

    ResponElimina
  3. Sou la pera!!!

    Les definicions tenen molt se suc...Veig que el tema no ha canviat tant...je,je.

    Vaig a votar!

    ResponElimina
  4. Brutal! Esteu com un llum! Aqui casa ho seguirem cada dia, o sigui que a veure que poseu! :)

    Una abraçadaaaaaa!

    Mercè i Maria!

    ResponElimina